top of page
  • Writer's pictureRLPHTMMRMNS

Belgische Première Poetic Machine (composer)


foto: Tuur Uyttenhove

Sarah Bostoen verbeeldt met Poetic Machine de macht en onmacht van het brein. We zien het openbreken van een ziel in verschillende ontmenselijkte creaturen. De voorstelling toont de vervreemding door depersonificatie en spreekt het publiek tegelijk aan in haar kwetsbare identiteit. De indringende soundscape synchroniseert met de ademhaling, en innerlijke gedachtenwereld, geëvoceerd in de dans. 17/11/2018 om 20:00 Theater de Spil (Roeselare - BE)


CREDITS

Performers: Esse Vanderbruggen en Sarah Bostoen Creatie: Sarah Bostoen Muziek: Ralph Timmermans Dramaturgie: Lise Surmont Kostuumontwerp: Elena Werner Lichtontwerp: Bram Vandeghinste Coaching: Justine Maxelon Co-productie: De Spil Met de steun van: Provincie West-Vlaanderen, stad Roeselare, deAuteurs. Residenties: Dansbrabant (NL), Le Bateau Feu Scène Nationale (FR), Tipperary Dance Platform (IE), Vooruit, BUDA, KAAP, United Cowboys (NL), Les Ballets C de la B


Comments


bottom of page