top of page
  • Writer's pictureRLPHTMMRMNS

Iris Penning - Spreken Met Suiker (producer)
Melodie en poezie. Poetische pop, zo zou je de Nederlandstalige muziek van Iris Penning kunnen omschrijven. Met haar loopstation vormt ze harmonieen met zichzelf. Ze was finalist bij de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, en deed mee aan de Popronde. Ook deelde zij het podium met Spinvis, en stond o.a.op Oerol.

Ze maakt Popmuziek met kleinkunst invloeden, hier en daar met subtiele psychedelische randjes en boven alles met een nadruk op poezie. "Je wordt niet oud en wijs als je niet jong en dwaas bent geweest". In 2014 kwamen haar debuutalbum en gedichtenbundel "Droomverf" uit en haar EP "Psilocine", en in 2016 haar CD "Spreken met Suiker", die lovend werd ontvangen door o.a. Muziektijdschrift OOR. " Welkom in de wereld van een professionele omdenker en observant". Kindamuzik.Comments


bottom of page