top of page
  • Writer's pictureRLPHTMMRMNS

On tour with Hoge Fronten - 'vergeet niet' (live sound)


niet vergeten’ (7+)

Een theatraal luisterboek,


gemaakt door Lieke Benders in samenwerking met Joke van Leeuwen

‘niet vergeten’ is een voorstelling over kostbare herinneringen en dingen die je liever vergeet. Op een koptelefoon klinkt een stem die jou aanspreekt. Ze spoort je aan mee te zoeken, te voelen, te ruiken of te onthouden.

Om een herinnering niet te laten vervliegen, moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Daarom zitten oude mensen vaak herinneringen omhoog te halen. Ze hebben er veel. Als je zeven bent heb je er veel minder. In je hoofd heeft de kast voor de herinneringen nog veel lege laatjes. En de laatjes van je eerste jaren, daar zit al haast niks meer in. Die laatjes zaten niet goed dicht. Wat erin zat is er weer uit gevlogen. Dat krijg je met hersenen die nog maar net zijn begonnen.


Comentários


bottom of page