top of page
  • Writer's pictureRLPHTMMRMNS

Mad World #2 Lost Paradise (composer)Dertig spelers creëren een eigen universum, geïnspireerd op S. Beckett en A. Tjechow. Lichamen ondersteunen, dragen, plagen, troosten, stotteren, spreken en verzamelen aan een lange tafel. Duizend gedachten gevangen in veel te grote hoofden, misschien wel wachtend op de revolte van het lichaam.

FIRS: Alles is vliesdun, nooit zal ik aan de echte wereld wennen. Omdat ik nooit in de echte wereld ben. En toch altijd. Hoe gevaarlijk is langdurig versmelten met de droomwereld? Hoe hard schuurt het besef, dat deze wereld niet de echte is. Deze wereld is te dun. Ondraaglijk dun. Het paradijs is verder verloren dan ooit tevoren.

De toekomst moet anders, moet nieuw!

Van en met:

De Figuranten Regie: Jens Platteau, Tamara Seynhaeve, Lieselotte Vanraes, Sarah Bostoen, Hein Mortier Kostuum: Barbara De Laere Muziek: Ralph Timmermans Partners: Psychiatrisch Centrum Menen, Psychiatrisch Ziekenhuis, H. Hart Ieper, Caw Zuid-West-Vlaanderen en vzw Wit.h (coproductie Jens en Arnaud)


Yorumlar


bottom of page